EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

WatSoesto! in theater De Colle

KOLLUM – Zaterdagavond was het zover. Op het programma stond een voorstelling van WatSoesto!  van Pier21. Theater De Colle was heel blij dat deze voorstelling geheel was uitverkocht en inmiddels weer een volle zaal kon begroeten. Genieten en diepe indruk. Misschien was dat wel de juiste samenvatting van deze voorstelling. Er werd geluisterd, gelachen maar soms was het muisstil. Een verhaal over het gevoel van de boerenjongen wat in de loop der tijd is veranderd. De relatie met zijn ouders en zijn kinderen. Een verhaal wat prachtig werd verteld door Freark Smink met Klaasje Postma in een aangrijpende rol als zijn moeder. Mantelzorg kreeg ineens een hele andere wending. Dankzij bakkerij Bijl kon na afloop de hoofdrolspelers een mooi pakket worden aangeboden als dank voor een onvergetelijke avond.

Na afloop waren de geluiden dan ook zeer positief van de ruim 170 bezoekers. Niet alleen vanwege het mooie verhaal, maar ook omdat men weer een leuke avond kon beleven. Er kwamen zaterdag nog zoveel telefoontjes voor kaarten (maar we zaten  vol) zodat de programmaraad in overleg gaat met Pier21 voor een eventuele  extra voorstelling in januari 2022. Via de krant en sociaal media maken we  het bekend. Die avond is er ook een start gemaakt van de campagne Vrienden van Theater  De Colle. Velen hebben zich al aangemeld. Binnenkort gaan we die actie ook meer  bekendheid geven.

Voor volgende voorstellingen kan dan ook gekeken worden op www.decolle.nl of andere social media om te kijken wat theater De Colle nog meer te bieden heeft.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button