Winst voor Kollum VR1 in Zuidhorn

ZUIDHORN – Je heb normale wedstrijden en geweldige wedstrijden, maar in Zuidhorn was het woensdagavond een fantastische wedstrijd. Het zou op voorhand voor Kollum een uitdaging worden om na 8 overwinningen op rij ook de volle winst in Zuidhorn binnen te halen.

Als Kollum al in de eerste minuut scoort, lijken beide ploegen elkaar in evenwicht te houden en de spanning verdwenen. Alles wijst erop dat het een normale wedstrijd gaat worden. Maar als Zuidhorn gelijk na rust de gelijkmaker op het scorebord zet, is dat voor Kollum het signaal om te gaan strijden voor elke grasspriet en voor elke meter. De aanwezige toeschouwers worden getrakteerd op een fantastische wedstrijd. Kollum scoort nog 2 maal en neemt uiteindelijk de volle punten mee. Eindstand 1-3.