HoofdnieuwsRegionaalSportVideo's

Cambuur wint met gemak van tweedeklasser Kollum (video)

KOLLUM – Woensdagavond speelde op een zonovergoten sportpark Baensein tweede klasser Kollum tegen SC Cambuur. Om 19.00 uur was de aftrap van dit oefenduel onder leiding van scheidsrechter Joop Kohler.

Binnen een paar minuten voerde Cambuur de stand al op naar 0-2. Toch probeerde Kollum te voetballen en kreeg enkele kansjes, maar binnen een minuut scoorde Cambuur nog twee keer en kwam de stand al op 0-4. De ruststand was 0-5.

Na de rust werden enkele spelers van Cambuur vervangen en zette Cambuur scherp uit de startblokken en voerde de score snel op,  na een uur spelen  was de 0-10 bereikt en de vermoeidheid bij de spelers van Kollum begon parten te spelen.

Cambuur scoorde nog vier keer maar er werd door Joop Pijnacker in de laatste  nog een mooi doelpunt gemaakt voor Kollum uit een vrije trap. Na het laatste fluitsignaal was het voor de jeugd, het veld op rennen om handtekeningen te scoren bij de Cambuur spelers. Er waren deze avond ruim 1200 toeschouwers aanwezig.

Score verloop : Mac Intosch, Feldballe 2x, e.d. 2x, Ogbeche 3x, Bakker , Rusnák 2x, Dijkstra, Meleg, Hemmen en Pijnacker (Kollum)