HoofdnieuwsRegionaal

14 maart: Jaarvergadering Plaatselijk Belang Kollum

KOLLUM – Op dinsdag 14 maart 2017 houdt het Plaatselijk Belang Kollum weer hun jaarlijkse ledenvergadering. Deze vindt plaats in De Colle om 19.30 uur. Gelijk na de vergadering zal het trio “GeDoBr” een optreden verzorgen met hun liedjesprogramma over ‘Echte Keardels’’. Dit jaar ontvangen de leden geen persoonlijke uitnodiging meer in de vorm van een nieuwsbrief, maar kunnen dit bericht als zodanig beschouwen. Tijdens ledenvergadering is er een jaaroverzicht van de activiteiten van het Plaatselijk Belang Kollum.

 Plaatselijk Belang Kollum

Plaatselijk Belang Kollum vertegenwoordigt de dorpsgemeenschap naar gemeentelijke- en andere instanties. Zij stelt zich tot doel dat de leefbaarheid in het dorp zo optimaal mogelijk blijft. Zij probeert zoveel mogelijk voorzieningen in het dorp te krijgen, c.q. te houden. Ook zet zij zich in voor de woningbouw, de verbetering van de wegen en de verlichting etc. Kortom voor alle zaken die het dorp leefbaar houden of maken.

Nog niet lid?

Op de ledenvergadering van 14 maart 2017 zijn niet-leden ook welkom. De entree is gratis voor iedereen, maar de niet-leden wordt gevraagd lid te worden. De contributie is € 7,50 per gezin per jaar. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het dan weten. Het liefst via e-mail [email protected]. Met uw lidmaatschap ondersteunt u het Plaatselijk Belang in haar streven het woon-, leef- en werkklimaat in het dorp te bevorderen.

GeDoBr met Echte Keardels

Geert Hager, Douwe Wobbes en Brugt Vries vormen samen GeDoBr. Het trio treedt gelijk aansluitend op na de ledenvergadering. De mannen komen uit de Wâlden en kennen elkaar van de Nieuwjaarsrevue van Kootstertille. Ze zijn al jaren te vinden in de Friese top 100 met ‘It buske fan de baas’. Ze brengen een liedjesprogramma over ‘Echte Keardels’’.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button