EvenementenHoofdnieuws

18, 19 en 20 augustus wordt Kollum weer Wet ‘n Wild!

KOLLUM – Deze dagen staat namelijk de Voorstraat in Kollum weer garant voor waterspelplezier voor jong en oud, de traditionele bouwvakbraderie en op zaterdag volop kunst en cultuur! Dit alles gebeurt natuurlijk met een vleugje Wet ‘n Wild-gekte zoals u van de organisatie gewend bent.

De donderdagmiddag beginnen de Wet ’n wild dagen weer met de kinderspellen vanaf 14.00u op de brede reed. ‘s Avonds gaat het feest pas echt goed los met de 6-kamp voor volwassenen. Er zijn dit jaar verschillende 6 kamp spellen afgewisseld voor wat nieuws! Bij het eindspel moet weer hard worden gestreden voor het eerste luiden van de bel, dus wie durft??? Opgave in teams van 5 pers. kan bij [email protected] wees er snel bij van want vol = vol en deelname is gratis!

 

Vrijdag is er weer de grootse bouwvakbraderie (13.00-21.00u) met dit keer levende standbeelden, een clown, draaimolen, springkussen en live muziek. Ook is er dit jaar een vrijmarkt op de Brede reed van 13.00u tot 18.00u. Dit betekent dat iedereen zijn eigen waar gratis mag aanbieden. Nieuw dit jaar is de kinderdisco! Deze is vrijdagavond van 19.00u tot 20.00u op de brug midden op de Voorstraat. Iedereen tot 12 jr. is van harte welkom! Om 20.00u barst het feest dan los met het duo Meester.

 

De zaterdagochtend wordt gestart met een nieuw programma, namelijk een originele Vossenjacht voor iedereen t/m 12 jaar. Aanvang is 10.00u midden op de Voorstaat bij de brug en in groepjes zal er een leuke tocht door Kollum plaatsvinden. ’s Middags hebben we een uitgebreider programma met de 2e editie van de Kollumer Theater Tenten Tour! Er staan nu 7 artiesten voor u klaar om u te vermaken met o.a. een vuurspuwer, Teake v/d Meer, Gurbe Douwstra en jeugdtheater. Ook zal er voor de kleinen een echte zingende sprookjesprinses zijn die de kinderen schminkt en is er ponyrijden. Aanvang 13.30u! Om 17.00u zal dan de rubberbootcommisie zorgen voor spektakel in de Kollumer wateren, en is er op de Voorstraat live muziek, namelijk Trienes, wie kent hem niet?!

 

Maar zoals iedereen weet: geen feest is geslaagd zonder een knallend eind. Daarom heeft het team van Wet ’n Wild ook dit jaar een Horecaplein georganiseerd wat om 19.00u zal gaan losbarsten vol heerlijk eten, lekkere drankjes en twee muziekpodia! Kortom een drie dagen durend festijn vol met activiteiten, waterspelplezier en vooral gezelligheid waarbij iedereen welkom is! Jij komt toch ook?!

 

Foto’s nieuwsuitkollum.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button