HoofdnieuwsRegionaal

20 maart: Jaarvergadering Plaatselijk Belang Kollum

KOLLUM – Hierbij wordt u van harte uitgenodigd tot het bijwonen van de jaarvergadering van vereniging Plaatselijk Belang Kollum, die gehouden zal worden op woensdag 20 maart om 20.00 uur in De Colle, Kerkstraat 4 te Kollum. De leden ontvangen geen persoonlijke uitnodiging meer in de vorm van een nieuwsbrief, maar kunnen dit bericht als zodanig beschouwen. Ook zal nog een aankondiging worden geplaatst in de huis aan huis krant. Tijdens ledenvergadering is er een jaaroverzicht van de activiteiten van het Plaatselijk Belang Kollum. En tot slot een optreden van Shantykoor De Beurtskippers.

Plaatselijk Belang Kollum
Plaatselijk Belang Kollum vertegenwoordigt de dorpsgemeenschap naar gemeentelijke- en andere instanties. Zij stelt zich tot doel dat de leefbaarheid in het dorp zo optimaal mogelijk blijft. Zij probeert zoveel mogelijk voorzieningen in het dorp te krijgen, c.q. te houden. Ook zet zij zich in voor de woningbouw, de verbetering van de wegen en de verlichting etc. Kortom voor alle zaken die het dorp leefbaar houden of maken.

Nog niet lid?
Op de ledenvergadering van 20 maart 2019 zijn niet-leden ook welkom. De entree is gratis voor iedereen, maar de niet-leden wordt gevraagd lid te worden. De contributie is € 7,50 per gezin per jaar. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het dan weten. Het liefst via e-mail [email protected]. Met uw lidmaatschap ondersteunt u het Plaatselijk Belang in haar streven het woon-, leef- en werkklimaat in het dorp te bevorderen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button