HoofdnieuwsRegionaalSport

22-24 maart: Open Padel Toernooi Kollum

KOLLUM – De Kollumer Tennis en Padel Club kondigt met veel enthousiasme het Open Padel Toernooi Kollum aan, een evenement dat sportliefhebbers niet willen missen. Het toernooi belooft een weekend vol actie, competitie en natuurlijk veel plezier voor zowel spelers als toeschouwers.

Met de realisatie van twee padelbanen in 2023 zal dit het tweede toernooi zijn in Kollum waarop één van de snelst groeiende sporten ter wereld Padel vertegenwoordigd is. Dat de sport zo snel groeit was te zien aan het aantal inschrijvingen op het toernooi. Binnen korte tijd was het maximale aantal deelnemers bereikt. Maar liefst 86 deelnemers doen mee, van Amersfoort tot Groningen, maar ook de regio met Burgum, Surhuisterveen en natuurlijk Kollum is goed vertegenwoordigd.

Op vrijdag 22 maart om vijf uur zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden op de padelbanen van de Kollumer Tennis en Padel Club. Op zaterdag en zondag starten de wedstrijden vanaf 9 uur ‘s ochtends, met spannende finales die plaatsvinden in de middag op zondag 24 maart. Het belooft een onvergetelijk weekend te worden vol met lange rally’s, spectaculaire smashes en tactische hoogstandjes.

Of je nu een doorgewinterde tennisser bent of nog nooit een racket hebt vastgehouden, het Open Padel Toernooi Kollum biedt iedereen geweldige kans om deze boeiende sport te ervaren en je vaardigheden te tonen.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en moedig de deelnemers aan tijdens dit geweldige evenement op de padelbanen van de Kollumer Tennis en Padel Club. Iedereen is van harte welkom!

Over de Kollumer Tennis en Padel Club 

De Kollumer Tennis en Padel Club is een bloeiende sportvereniging gevestigd in Kollum, opgericht in 1921, die zich richt op het bevorderen van de tennissport en de populaire opkomende sport padel. Met de toevoeging van padelbanen in 2024 biedt de club nu zowel tennis- als padelmogelijkheden voor enthousiaste spelers van alle niveaus. De Kollumer Tennis en Padel Club organiseert jaarlijks verschillende evenementen en toernooien, waaronder het bekende Auto Beerda Midzomertoernooi in juni. Voor meer informatie over de club kunt u terecht op www.ktckollum.nl.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button