HoofdnieuwsRegionaal

30 april: Plantenmarkt met een oranje tintje

BUITENPOST – Op zondag 30 april organiseert De Kruidhof een gezellige en goedgevulde Plantenmarkt op De Kruidhof. Het wordt een dag met een oranje tintje, veel planten en leuke activiteiten voor jong en oud.

Naast vele standhouders, waaronder groen- en natuurexperts vind je stands met bijzonder houtwerk en diverse lekkernijen. Daarnaast kun je deelnemen aan meerdere workshops en vanzelfsprekend staat onze verkooptuin vol met prachtige planten, (fruit)bomen én kruiden.

Kinderen vergeten we uiteraard ook niet op deze bijzondere dag. Er kan flink worden geknutseld bij het vogelhuisjes maken en er valt heel veel te beleven in de grote speeltuin of met onze Hotse-speurtocht.

Workshops
Er worden tijdens de plantenmarkt meerdere workshops en activiteiten georganiseerd. Je kunt deelnemen aan een workshop ‘Macro- en natuurfotografie’, een kruidenwandeling of je tuinideeën laten omzetten in een professionele tuinschets. Meer informatie vind je op onze website: www.dekruidhof.nl

Entree en openingstijden
De Plantenmarkt is geopend van 12:00 tot 17:00 uur en we hanteren een gereduceerd tarief, waarbij je ook toegang hebt tot onze tuinen én het IJstijdenmuseum. Volwassenen betalen 5,- en kinderen van 5 t/m 12 jaar slechts 2 euro.

Parkeren
Er is gratis parkeergelegenheid bij het station, op loopafstand van De Kruidhof (navigatieadres: Edisonstraat, Buitenpost).

Dit kan u ook interesseren

Back to top button