HoofdnieuwsRegionaalSport

HELP VV KOLLUM EN STEM!!!

KOLLUM – VV KOLLUM heeft uw hulp nodig! De vereniging is geselecteerd door de Klaas Jan Huntelaar Foundation. Deze foundation ondersteund amateurverenigingen met een financiële bijdrage voor een (maatschappelijk) project. Van de ruim 400 clubs behoort v.v. Kollum nu tot de laatste 8 projecten (landelijk)! Het te winnen geldbedrag zal besteed worden aan extra kleedboxen. Als wij de meeste stemmen binnenhalen krijgen wij van de Klaas Jan Huntelaar Foundation een bedrag van € 25.000x 75% !!

Vanaf nu is er een stemronde actief, de club met de meeste stemmen wint de financiering v/h project. Onze vraag aan jou is om te stemmen op mijn vereniging, het stemmen gaat heel gemakkelijk en als je gestemd hebt maak je automatisch kans op een gesigneerd shirt van Klaas Jan Huntelaar! Hier een overzicht van hoe het werkt:

 

1. Ga naar de website toe, klik hier: https://www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/projecten/107-realisatie-kleedboxen-damesmeisjes-voetbalaccomodatie-vv-kollum/1

2. Vul bij het kopje ”Steun dit project door je stem uit te brengen!” jouw naam en email adres in.

3. Druk op ”Stem”

4. (Optioneel) Heeft u Facebook en/of Twitter? Druk dan rechts op delen.

5. Ga naar jouw mailbox toe, en activeer uw stem door op de link uit de mail te klikken. Zie je geen mail? Kijk even in de map ”ongewenst/spam”.

6. Stuur deze mail door naar al je email-facebook-twitter contacten!!

 

Stemmen met meerdere emailadressen mag, maar je mag geen tijdelijke emailadressen aanmaken. Wil jij de algemene regels zien? Bekijk dan deze pagina: http://www.vvkollum.nu/nieuws/Algemeen/Stem-op-vv-Kollum-voor-uitbreiding-boxen.html

 

Alvast super bedankt voor het stemmen!!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button