EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

3e week bouwvak: Wet ‘n Wild op de Voorstraat te Kollum!

KOLLUM – De middenstand van Kollum heeft besloten dat er in de 3e week van de bouwvak weer ‘spetterende’ feestdagen moeten komen om de bouwvak af te sluiten. Wet ‘n Wild is het thema en dat is niet voor niks. Zo beginnen we donderdagmiddag  8 augustus met waterspellen voor de basischooljeugd met o.a. buikschuiven en zakjeslaan boven het water. ‘s Avonds barst de strijd los! Wie durft het op te nemen tegen het organisatieteam?? We houden een 5 – kamp met o.a. spijkerslaan en kupkestekke. Wie houdt er wel van wat sensatie en gaat er met de eeuwige roem vandoor? Je kunt je alvast opgeven in teams van 5 bij [email protected].

Na afloop is er natuurlijk muziek! Vrijdag hebben we de welbekende bouwvakbraderie maar deze keer met verschillende straatartiesten die voor de nodige entertainment zullen zorgen. s’ Avonds zetten we natuurlijk gezellig door met Dj Arnoud, en voor de allerkleinsten wordt er een verhaal verteld voor het slapen gaan in de tuin van fam Lutz (tegenover de blokker)

Zaterdag wordt het vroeg opstaan voor de kids en al het jong talent wat Kollum en omgeving rijk is. We hebben dan vanaf 07.00 u een kinderbraderie/rommelmarkt met optredens van jong talent. Kun jij een instrument bespelen, de sterren van de hemel dansen of heb jij een ander talent die jij graag wilt showen? Kom dan zaterdagochtend 10 augustus naar de Voorstraat; de leukste of origineelste act zal worden beloond met een prijs.

s’ Middags zal er een waar spektakel zijn met een Static-show en 6-kamp geheel verzorgd door de brandweer. Er zullen verschillende wagens tentoon worden gesteld en de helden van het vuur laten voor eens en altijd zien wie de onbetwiste winnaar is van de verschillende brandweerkorpsen. Dit alles vraagt natuurlijk om een knallende afsluiter. Dit zal gegarandeerd lukken met de hitband t Dakkeraf, kortom genoeg te beleven dus, net stinne, mar hinne!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button