HoofdnieuwsRegionaal

3FM zoekt leukste Friese Serious Request acties

LEEUWARDEN – 3FM dj Timur trekt van 18 tot en met 24 december de gehele provincie Friesland door. Timur gaat in die week op zoek naar de mooiste, leukste en meest vertederende inzamelingsacties van de Friezen voor 3FM Serious Request.

Niet alleen de hoofdstad Leeuwarden, maar heel Friesland komt dit jaar aan bod komt tijdens 3FM Serious Request. Van 18 tot en met 24 december leggen Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering vanuit het Glazen Huis twee keer per dag contact met 3FM dj Timur. Van Moddergat tot aan Poppingawier: hij doet vanuit de Friese dorpen en steden live verslag van plaatselijke acties van scholen, bedrijven, kerken, verenigingen of particulieren. De leukste acties komen in aanmerking voor een live-reportage, te zien en te horen in het Glazen Huis en de rest van Nederland.

Timur heeft dan ook een boodschap voor elke Fries of Friezin: “Ga je koekjes verkopen, estafetteschaatsen, wc-potzitten, worsthangen, of heb je misschien een beter idee? Meld je actie dan zo snel mogelijk aan op 3FM.nl/kominactie. De leukste en meest bijzondere initiatieven kom ik bezoeken.”

Aanmelden van een actie kan op www.3FM.nl/kominactie.

3FM Serious Request

3FM vraagt met Serious Request 2013 aandacht voor honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven door diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Voor meer informatie: www.3FM.nl/seriousrequest

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button