HoofdnieuwsRegionaalSport

3x brons voor SVK- acroteams

SNEEK – Zaterdag 26 januari heeft de tweede plaatsingwedstrijd acrogym D-E lijn plaatsgevonden in de sporthal te Sneek. SVK uit Kollumerzwaag heeft deelgenomen met diverse teams in diverse disciplines. De junioren teams van svk namen dit jaar voor het eerst deel aan wedstrijden. Ze hebben goed hun best gedaan maar was niet voldoende voor een medaille.
Janet van der Veer en Angela Feenstra streden om een medaille bij de duo’s in de D-lijn. De dames hebben een paar steekjes laten vallen, maar was gelukkig nog voldoende voor het brons
Het pupillen team, Alissa Westerhof, Nynke Postma en Chantal Hietkamp, had vandaag helaas een fout wat met 1.20 werd bestraft. Met deze grote aftrek hebben ze toch nog een bronzen medaille in ontvangst mogen nemen. Ondanks ziekte een uitstekende prestatie.
Bij de trio’s D deed svk mee met vier teams, deze teams zijn erg aan elkaar gewaagd en doen mee in een sterk deelnemersveld. Sanne Wolters, Sita Kooistra en Femke Damstra gingen met het brons naar huis, de andere teams zijn net naast het podium geëindigd.
De laatste teams die voor SVK in actie kwamen waren de trio’s E. SVK deed ook in deze categorie mee met vier teams. De teams hebben het erg goed gedaan, maar eindigden helaas ook net naast het podium.

SVK kan terug kijken op een geslaagde wedstrijd.

 

 

Foto’s: Jannie Oevering

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button