Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

4 september: Pûpa! – Muziektheater voor kinderen

BUITENPOST – Op vrijdag 4 september om 19.00 uur speelt Koas van der Wal voor het laatst zijn succesvolle voorstelling ‘Pûpa Pûtata’ in de kas van De Kruidhof. Een muzikaal theater-avontuur dwars door de lucht tot op de bodem van de sloot, met swingende dierenliedjes.

Bijzonder is dat hij deze keer de voorstelling in het Nederlands speelt in plaats van in het Fries. Geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Het verhaal

Het rupsje Pûpa Pûtata komt door een zware wervelwind midden in het rijke en bontgekleurde waterleven van een boerensloot terecht. In één klap is hij afgesloten van de vaste wal waardoor hij niet meer bij zijn eten kan komen. Hoe overleeft hij in deze vreemde en onbekende omgeving?

In zijn zoektocht naar eten ontdekt Pûpa dat hij anders is. Veel andere dieren vinden hem stom omdat hij er raar uitziet. Pûpa leert snel welke dieren hem op willen vreten en wat het is om anders te zijn. Heeft hij de moed om zijn ware kleuren te laten zien?

Jong en oud worden meegenomen op reis langs uiteenlopende onderwerpen zoals: anders zijn, pesten, jaloezie, liefde, in jezelf geloven en leven. De voorstelling sluit aan bij de belevingswereld van het jonge kind. En dat zowel in beeld als geluid. Na afloop van dit spannende familie-avontuur wil iedereen nog maar één ding, thuis verder zingen en dansen!

Met fantasierijke decors, karakteristieke stemmetjes, vrolijke muziek, zintuigenprikkelende geluiden, acteren en zang maakt Koas van der Wal visueel en muzikaal theater vol humor, interactie en poëzie. Meer informatie op www.koas.nl.

Koas van der Wal gaat in het najaar door met zijn nieuwe voorstelling ‘Beppe bakt er niets van’.

De voorstelling duurt ongeveer een uur. Toegangsprijs voor kinderen en begeleiders € 8,00 p.p. Melden bij de entree van De Kruidhof vanaf 18.30 uur, waarna we met de hele groep naar de kas lopen. Reserveren via [email protected] is wenselijk maar niet verplicht.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button