HoofdnieuwsRegionaal

75-jarig jubileum VV Kollum met diverse bekende Nederlanders

KOLLUM – Op zaterdag 17 juni zal het eerste elftal van Kollum om 17:00 uur aantreden tegen het RTL Sterrenteam. In eerste instantie zouden de oud internationals naar Kollum komen in verband met het 75-jarig jubileum. Deze afspraak was al ruim van tevoren gemaakt, echter kon men geen waardig elftal op de been krijgen. Met het binnenhalen van het RTL Sterrenteam denkt de organisatie een waardige vervanger te hebben gestrikt!

De namen van de spelers (onder voorbehoud) die naar Kollum komen zijn ondermeer:
Andwele Slory, John Williams, Andy van der Meijde, Ramon Beuk, Bart Lathueru, Geert den Ouden, Yes-R, Glenn Helder, Tom Beugelsdijk ,Simon Cziommer, Bas Muijs en Royston Drenthe.
Er komen waarschijnlijk nog een paar namen bij, maar er kunnen er zo ook weer een paar afvallen. Men heeft de organisatie toegezegd om met een representatief elftal te komen.

De organisatie betreurt, dat het niet gelukt is om de Oud-Internationals naar Kollum te krijgen. Mochten er mensen zijn die zich “bekocht” voelen omdat het RTL-sterrenteam komt in plaats van de Oud-Internationals, dan kunnen die tegen inlevering van het kaartje hun geld terugkrijgen.

Na de voetbalwedstrijd opent de feesttent de deuren vanaf 20:00 uur met medewerking van de band Butterfly en zanger Rintje Kas. De hoofdact van de avond is om 21:00 uur Jan Smit.

Kaarten voor zowel de wedstrijd als de feestavond zijn te verkrijgen bij Tabak & Lektuurshop Hoekstra aan de Voorstraat 93 te Kollum. Wees er snel bij, OP=OP!

Voor meer informatie: www.vvkollum.nu

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button