EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

7,8 en 9 augustus wordt Kollum weer Wet ‘n Wild!

KOLLUM – Ook dit jaar gooien een paar HIM leden hun ankers weer uit om een Wet ‘n Wild weekend te organiseren in het laatste weekend van de bouwvak. Net zoals vorig jaar gaan we er weer een spetterend weekend van maken. We trappen de donderdagmiddag af met een spelmiddagvoor de kinderen op de Voorstraat. We hebben dit jaar een iets andere opzet zodat het voor meerkinderen toegankelijk is. We houden de meeste spellen nu op het droge met als afsluiting tobbedansen opeen mega grote glijbaan! We beginnen om 13.00u en iedereen t/m twaalf jaar kan hier aan meedoen. Jan Beets van Radionof zal weer voor de vrolijke klanken zorgen.

Voor de donderdagavond zoeken we weer echte mannen en vrouwen met ballen die wel van een beetje nattigheid houden. De 6-kamp voor bikkels houden we dan namelijk weer op de Voorstraat! Vorig jaar een daverend succes. We gaan nu ter land en ter zee. Wie is er als eerste bij de bel met tobbedansen? competitie, hilariteit en spektakel gegarandeerd! Wees er snel bij en geef je op in teams van 5 personen bij de Paradisobar of via [email protected].  De eerste prijs is €150 euro, plus voor iedereen een gratis bbqset voor de Big Kollumer BBQ zaterdags. Vrijdag zal er een een braderie zijn van 13.00 tot 21.00, grootser dan ooit. Er zal ook voor vermaak van de kids worden gezorgd met een draaimolen, springkussen en lekkere suikerspinnen. Vanaf 17.00u zorgt DJ Syb ervoor dat we met zijn allen ‘nog lang nog niet naar huis’ willen!

En dan de zaterdags; dit keer geen rommelmarkt voor alleen kinderen, maar een vrijmarkt waar  iedereen aan mee kan doen. Van 08.00 tot 12.00u heeft iedereen ruim baan op de Voorstraat om zijn waar te verkopen. Tevens houden we dan op de Voorstraat Kollum Got Talent. Dit houdt in dat iedereen van jong tot oud hun talenten kunnen laten zien. Verras ons en maak kans op prijzen (uitgedeeld door de jury). ‘s Middags worden er op de Voorstraat demo ‘s verzorgd door Brandweer Kollum.
Ook hebben ze waterspellen klaar staan om iedereen die maar wil in deze hete (v)uren een beetje verkoeling te bieden.

Na 17.00u heeft de brandweer permissie om de bbq’s in vuur en vlam te zetten. Dan houden we namelijk de  Big Kollumer BBQ! Deze zal plaatsvinden midden op de Voorstraat en is voor iedereen toegankelijk. Opgave kan tot en met donderdag 6 augustus bij Poelier Hilboezen of via bovengenoemd mailadres.  De bbq pakketten kunnen de zaterdags van 16.30u tot 17.30u bij de Poelierszaak worden opgehaald voor €4,00. Wanneer de buikjes gevuld zijn kunnen de calorieën gelijk weer worden verbrand op de dansvloer. Vanaf 21.00u wordt het Wet ‘n Wild weekend weer traditioneel afgesloten met feestband the Fuse op de Voorstraat, en gaan we met zijn allen nog 1 keer lekker los om gezamenlijk de bouwvak af te sluiten. dus…… Net stinne, mar Hinne!!

Eigen Foto.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button