HoofdnieuwsRegionaal

Aanmelden standhouders kerstmarkt Meckama State

KOLLUM – Op woensdag 10 december 2014 organiseert Noorderbreedte Meckama State te Kollum een sfeervolle kerstmarkt. De markt wordt gehouden tussen 14.00 en 17.00 uur. Standhouders kunnen zich aanmelden bij Martha Bijlstra voor een stand. Dat kan per e-mail: [email protected] of via de telefoon (0511) 457 832.

Standhouders kunnen één of twee tafels reserveren. De kosten voor een stand bedragen € 5 per tafel, inclusief een kop koffie. De kerstmarkt biedt ruimte voor hobbyisten en ambachtslieden om hun spullen te verkopen. Denk hierbij aan kerstkaarten, kerstkransen, artikelen voor de winter, sieraden et cetera.

Meckama State is onderdeel van Noorderbreedte. Noorderbreedte biedt (ouderen)zorg bij mensen thuis of in een woonzorgcentrum; voor korte of voor langere tijd. Noorderbreedte werkt vanuit de visie dat mensen die in een bepaalde periode afhankelijk zijn van zorg zoveel mogelijk zichzelf moeten kunnen zijn en streeft naar een optimale samenwerking tussen cliënt, mantelzorgers vrijwilligers en medewerkers van Noorderbreedte.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button