Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Aantal verwijzingen na open dag Sionsberg fors gestegen

DOKKUM – Het aantal verwijzingen naar de medisch specialisten en de afdeling radiologie van Sionsberg is in de vier weken na de open dag fors toegenomen. In de vier weken voor de open dag werd er 1233 keer verwezen naar Sionsberg, in de vier weken erna was dat 1455 keer. Een toename van 18%.

“Natuurlijk zien we wel dat de parkeerplaats na de open dag een stuk voller staat. Het is fijn dat we dat nu bevestigd zien in de cijfers”, aldus Peter Lalkens, financieel directeur. “De inwoners van Noordoost Friesland hebben weer vertrouwen in Sionsberg en weten ons steeds beter te vinden.”

Sionsberg trekt ook patiënten van ver buiten de regio. “Bij de meeste van onze specialisten kun je binnen een werkweek terecht. Patiënten selecteren daar toch op. Ons streven is dan ook om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, zodat elke patiënt zo snel mogelijk bij ons terecht kan.”

In Sionsberg wordt vijf dagen per week zorg geleverd van hoge kwaliteit. “We zijn er trots op dat we vijf dagen per week voor de bevolking klaar mogen staan om kwalitatief goede én veilige zorg te bieden en we gaan er dan ook vanuit dat de stijgende lijn zich doorzet.”

Drukte tijdens open dag Sionsberg

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button