HoofdnieuwsOndernemend

Abiant Uitzendgroep 5 jaar actief in Feanwalden

VEENWOUDEN – Opdrachtgevers en medewerkers van Abiant Veenwouden worden deze maand in het zonnetje gezet door de noordelijke uitzender. De reden? Uitzendbureau Abiant is alweer 5 jaar gevestigd in Feanwalden. Vestigingsleider Janneke van Veen: “Betrokkenheid is één van de kernwaarden van Abiant en betrokkenheid vraagt om nabijheid. We hebben daarom niet een grote centrale vestiging, maar zitten op verschillende plekken in de regio. Hierdoor is er altijd een Abiant-vestiging in de buurt. In Friesland zijn er vestigingen in Surhuisterveen, Joure en in Veenwouden.”

Van Veen: “We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Abianters waar we trots op zijn. Al onze uitzendmedewerkers kennen wij persoonlijk en we hebben dan ook regelmatig contact met onze mensen; zowel op de werkplek als bij ons op de vestiging. Het feit dat we nu 5 jaar in Feanwalden zitten willen we dan ook graag vieren met onze relaties.”

Ben jij op zoek naar ander werk of extra mensen? Kom langs in Feanwalden aan de Haadstrjitte 32a. De koffie staat klaar en misschien ook nog wel een stukje taart!

Foto: Abiant Uitzendgroep

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button