HoofdnieuwsRegionaal

Achtkarspelenkiest.nl geeft antwoord

BUITENPOST – Dinsdag is de website achtkarspelenkiest.nl gelanceerd. Achtkarspelenkiest.nl geeft de kiezer in Achtkarspelen antwoord op alle vragen over de gemeenteraadsverkiezingen. De website is speciaal geschikt gemaakt voor smartphones en tablets, maar werkt uiteraard ook op laptop of pc.

Op 19 maart 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Alle informatie over de gemeenteraadsverkiezingen in Achtkarspelen is te vinden op achtkarspelenkiest.nl. Zo vind je op de site informatie over:

  • De partijen die meedoen en hun lijsttrekkers
  • Waar je kunt stemmen
  • De stemwijzer van Achtkarspelen
  • en nog veel meer 

Verkiezingsdebat

De lijsttrekkers van de zes politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Achtkarspelen gaan met elkaar in debat. Dit verkiezingsdebat vindt plaats op 10 maart in het gemeentehuis in Buitenpost. Iedereen die het debat wil bijwonen is vanaf 19.30 uur van harte welkom. Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u het debat wel volgen? Bekijk dan de rechtstreekse uitzending via raad-achtkarspelen.nl.

Win een iPad

Iedereen in Achtkarspelen die bij deze gemeenteraadsverkiezingen voor het eerst mag stemmen, maakt kans om een iPad te winnen. Zij ontvangen daarover binnenkort een brief. Neem de brief mee als je gaat stemmen en misschien val jij in de prijzen.

Verkiezingsavond

Nadat de stembussen op 19 maart om 21.00 uur zijn gesloten, worden direct de stemmen geteld. In de raadzaal van het gemeentehuis in Buitenpost wordt ‘s avonds (of ‘s nachts) de uitslag bekend gemaakt, tijdens een spannende en gezellige verkiezingsavond. Op grote televisieschermen zijn ook de landelijke uitslagen te volgen. Iedereen is van harte welkom op de verkiezingsavond.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button