HoofdnieuwsRegionaalSport

Acro duo, Margreet Oevering en Anna Nelia Bijker plaatsen zich voor halve finale

HEERENVEEN – Zaterdag 16 maart werd er in Heerenveen de districtsfinale gehouden voor de acroteams uitkomend in de C-lijn. SVK uit Kollumerzwaag doet in dit hogere niveau mee met één team. In eerste instantie waren dit Irene Hofstede, Margreet Oevering en Anna Nelia Bijker, helaas heeft Irene een blessure opgelopen en is er op het laatste moment besloten dat Margreet en Anna Nelia als duo verder gaan. Gelukkig is dit duo goed op elkaar in gespeeld en hebben ze binnen vijf weken twee oefeningen in elkaar weten te zetten.

Zaterdag mochten de dames Oevering en Bijker beginnen met de balansoefening. Artistiek heeft dit team hoog gescoord, technisch zijn er nog wat verbeterpuntjes.
Na een korte pauze mochten de dames de tempo oefening aan de jury presenteren. Over het algemeen zijn ze beter in de tempo oefening, maar helaas ging deze vandaag niet helemaal foutloos.
In totaal hebben ze 50,00 punten weten te behalen wat goed is voor een deelnemersbewijs voor de halve finale. Een grote prestatie voor dit team wat maar vijf weken als duo heeft kunnen trainen.

Foto’s Jannie Oevering

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button