HoofdnieuwsRegionaalSport

Acro teams GVV zetten prijzenregen voort

SNEEK – Zaterdag 22 februari was de 5de en tevens laatste plaatsingswedstrijd voor acro teams van GVV.  De oogst voor de teams uit Feanwâlden bestond deze dag uit twee gouden, drie zilveren en een bonzen plak.

Een gouden plak was er voor het instap trio Mariska Wassenaar, Iris Helder en Jildou van Smeden en het junioren duo Arjenne Steenbergen en Benthe Pelk. Zilver werd mee naar huis genomen door het instap duo Janneke van der Mark en Michelle de Boer, het plus trio Femke Postma, Ymkje Dijkstra en Jildou Vellinga en junioren trio E Sanne Stuivenvolt, Marrit Steenbergen en Daniëlle Dijkstra. Namens GVV mochten nog brons in ontvangst nemen Benthe Dijkstra, Laura Hiemstra en Merel Molenbuur voor hun oefening bij de trio’s Plus.

Een mooi begin van de vakantie voor de meiden van GVV die een prijs in de wacht hebben gesleept. Ook de andere teams die dit niet lukte is er nog zicht op doorstroming naar het Fries Kampioenschap op 8 maart. Voor het FK zijn negen teams rechtstreeks geplaatst en acht teams hebben de limiet gehaald en maken nog grote kans op doorstroming.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button