HoofdnieuwsSport

Acroteam Wardy in de top 10 van Nederland

ZWOLLE – Op zaterdag 10 juni vonden de Nederlandse Kampioenschappen acrogym in Zwolle plaats. Vereniging Wardy uit Kollum werd hier vertegenwoordigd door twee teams die zich hiervoor hadden weten te plaatsen na een reeks kwalificatie wedstrijden.
In de categorie trio’s D-junior deed het team Lemmy van der Zee, Renate Talstra en Rixt Boersma mee. Een hele prestatie dat zij het tot het NK wisten te schoppen, gezien Rixt nog maar net op acrogym zit en Lemmy en Renate vorig jaar allebei nog bovenpartner waren. De meiden hebben een heel goed seizoen gedraaid en ook nu lieten ze weer een goede oefening zien. Uiteindelijk zijn ze negende van Nederland geworden.
Bij de D-senioren trio’s deden Janna Mout, Renee Fleury en Noa van Houten mee voor Wardy. De nodige zenuwen hielden hun niet tegen om een fantastische oefening neer te zetten. Met een mooie score en een heel tevreden gevoel hebben zij het seizoen afgesloten met een keurige achtste plek op het Nederlands Kampioenschap. Beide teams mogen heel trots zijn op hun prestaties.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button