Sport

Acroteam WSBF pakt zilver op Districtswedstrijd

GRONINGEN – In Groningen werd gisteren de 1ste plaatsingswedstrijd Acrogym C-lijn District Noord gehouden. Hier namen alle teams uit de drie Noordelijke Provincies aan deel.

Bij de senioren C behaalde het team Klarissa van der Veen, Anne Marit van der Merk en Marrit Heegstra een zilveren medaille. Met name technisch wist dit trio op beide oefeningen een hoge score neer te zetten. Bij de tempo-oefening werd zelfs een 16.100 behaald. Over de hele dag was er maar één team die eveneens hier boven de 16.000 wist te scoren.

Het trio Chaluna van der Elst , Jildou Kooistra en Lindsey Wassenaar misten het podium met een verschil van 0.15. Bij de balansoefening wist dit trio de hoogste score technisch neer te zetten. Bij de junioren behaalde het trio Rodine van der Geest, Ryanne Oostra en Jildou van Houten eveneens een 4de plek. Op de tempo oefening behaalde dit trio technisch de hoogste score. Ze grepen met een verschil van 0.13 net naast het eremetaal. De overige teams behaalden een plek in de middenmoot. De tweede plaatsingswedstrijd zal in Dokkum zijn op 16 februari a.s.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button