Sport

Acroteams CGV Wardy presteren goed tijdens Open Groningen Kampioenschappen

SCHEEMDA – Afgelopen weekend vonden de Open Groningen Kampioenschappen plaats die elk jaar tijdens het Pinksterweekend in Scheemda gehouden worden. Net als ieder jaar deed Wardy hier ook weer aan mee.

Op de zaterdag mochten de E-junior trio’s het spits afbijten. Yvonne Talstra, Thirsa Borgers en Meike Fleury doen normaal gesproken mee in de instap categorie, maar in Scheemda waagden ze het op een niveau hoger. En met succes: ze eindigden op een gedeelde derde plaats. Collega’s Marieke Fennema, Nathalie Terpstra en Lotte Hofstra deden mee in dezelfde categorie en ook zij lieten een keurige oefening zien die beloond werd met een vijfde plaats. Bij de D-junior trio’s deden Lemmy van der Zee, Renate Talstra en Rixt Boersma mee voor Wardy. Zij begonnen hun oefening zeer sterk, maar op het einde van hun oefening hadden ze wat onzekerheden. Ondanks dat was hun oefening een zilveren medaille waard. Dat belooft wat voor de Nederlandse Kampioenschappen waar deze dames op 10 juni aan mee mogen doen. Later op de middag was het de beurt aan de E-senioren duo’s. Hier lieten het team bestaande uit Meta van Dekken en Sjoukje Spijkerman en het team Mirjanna Damstra en Lyanne Reurink prachtige oefeningen zien en hiermee eindigden beide teams op een zesde plaats.

 

Zondag mocht het D-junior duo Enola Kramer en Sanne Hiemstra al vroeg op de acromat staan. Zij draaiden hier hun allermooiste oefening van het seizoen en mochten hiermee zeer verdiend de zilveren medaille in ontvangst nemen. Hierna was het D-senior duo Linda Bontekoe en Anna Baukje van Dellen aan de beurt. Ook zij lieten een goede oefening zien en eindigden met een mooie score op plaats zes. De afsluiter van het weekend was van het D-senior trio Janna Mout, Renee Fleury en Noa van Houten. Zij draaiden een mooie oefening en ontvingen een bronzen medaille voor een vierde plaats. Ook zij maken zich nu op voor de Nederlandse Kampioenschappen.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button