HoofdnieuwsRegionaal

Afscheid directeur/secretaris Achtkarspelen Eise van der Sluis

ACHTKARSPELEN – Vrijdag 15 maart neemt directeur/secretaris mr. Eise van der Sluis afscheid van de gemeente Achtkarspelen. Per 1 april wordt hij directeur van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland.


Inspiratiesessie en netwerkreceptie

Vrijdagmiddag 15 maart kunnen genodigden deelnemen aan een interactieve inspiratiesessie over persoonlijk leiderschap verzorgd door Manfred van Doorn, bekend van www.plannensmederij.nl en www.doublehealix.com. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de Friese Kring van gemeentesecretarissen (VGS-Fryslân).

 

Aansluitend vindt een netwerkreceptie plaats in het gemeentehuis in Buitenpost. Tussen 16.00 en 18.00 uur is iedereen in de gelegenheid om afscheid te nemen van Eise van der Sluis. Aanmelden voor de netwerkreceptie kan op http://persoonlijkleiderschap.eventbrite.nl

 

Eise van der Sluis

Sinds 15 mei 2006 is Eise van der Sluis algemeen directeur en secretaris van de gemeente Achtkarspelen. Van der Sluis stond aan het roer van belangrijke hervormingen, zoals de modernisering van de bedrijfsvoering en de gemeentefinanciën. Onder zijn leiding is de gemeente Achtkarspelen uitgegroeid tot een moderne overheidsorganisatie. In 2009 werd de gemeente Achtkarspelen tot beste gemeentelijke werkgever van Nederland uitgeroepen.

In de regio heeft Eise van der Sluis zich achter de schermen sterk gemaakt voor de economische en recreatieve ontwikkeling van Noordoost Fryslân, onder andere door de regiomarketingcampagne Dwaande. De laatste jaren was hij vanuit Achtkarspelen de stuwende kracht in de samenwerking met de gemeente Tytsjerksteradiel.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button