HoofdnieuwsRegionaalSport

Afsluiting Veerkr88 voorjaar 2013

BUITENPOST – Vrijdag 31 mei om 17:45 uur klonk het laatste fluitsignaal op Sportpark “de Swadde” betreffende de Voetbalschool Veerkr88 voorjaarsessie 2013. Alle deelnemers hebben 7 leerzame en plezierige trainingen afgewerkt en kregen het Veerkr88 certificaat uitgereikt.

Naast deze 7 voetbaltrainingen is er na afloop van iedere training geschoten op het De Haan Westerhoff Zonwering gatenzeil. In drie verschillende categorieën (leeftijdsgroepen) is gestreden om het De Haan Westerhoff Bokaal en daarom werd er om 18:00 uur afgesloten met een prijsuitreiking. De nummer 1 van elke categorie ging zoals gezegd naar huis met een prachtige bokaal. De nummers 2 gingen naar huis met een bal en alle nummers 3 met sportsokken. Uitslagen onderaan de pagina.

De komende periode gaat de technische staf van Voetbalschool Veerkr88 zich beraden hoe de 10e sessie wordt ingevuld én wanneer deze sessie zal starten. Vrijdag 07 juni gaan de trainers van Veerkr88 een Voetbalclinic verzorgen bij de v.v. Rottevalle en op woensdag 14 augustus is Veerkr88 waarschijnlijk actief bij de Voetbal- driedaagse van de voetbalvereniging v.v. Zwaagwesteide. Kortom: Voetbalschool Veerkr88 is volop in beweging.

Lijkt het u ook leuk dat Voetbalschool Veerkr88 een clinic verzorgt bij uw vereniging stuur dan een mail naar [email protected] en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Doel van Voetbalschool Veerkr88

Voetbalschool Veerkr88 is al jarenlang een (voetbal)begrip in de regio. De Voetbalschool biedt spelers tussen de 5 en 15 jaar de mogelijkheid om extra trainingen te volgen (naast die van hun eigen club). Het doel van deze trainingen is een bijdrage te leveren om iedere jeugdspeler beter te maken in de voetbalsport. Het doorlopen van de aangeboden lessen zal daar dan ook zeker een bijdrage aan leveren. Natuurlijk gaat het bij de ene jeugdspeler sneller en beter dan bij een andere jeugdspeler want niet iedere jeugdspeler heeft dezelfde voetbalkwaliteiten. De beginsituatie van een speler is wel bepalend voor het verdere verloop van zijn/ haar ontwikkeling. De ene jeugdspeler heeft al bepaalde kwaliteit in zijn/ haar genen. Toch zijn de trainers van Voetbalschool Veerkr88 van mening dat iedere jeugdvoetballer beter kan worden gemaakt. Plezier en beleving is de basis van de ontwikkeling en is ook de basis van Veerkr88! Tijdens alle lessen krijgen de deelnemers verschillende onderdelen (loop en coördinatie, techniek, dribbelen, scoren, passen en trappen, etc.) uit het complete pakket voetbal aangereikt. Deze (technische) vaardigheden worden vertaald (en worden gebruikt) tijdens de wedstrijd op de zaterdagmorgen bij de eigen vereniging.

Voor een foto’s verslag verwijzen we u naar onze prachtige website: www.veerkr88.nl

 

 

 De uitslagen van het De Haan Westerhoff Gatenzeil:

Categorie 1:

 

  1. Rik Jongschaap (v.v. Buitenpost)
  2. Bouw Fokke van der Meer (v.v. Harkemase Boys)
  3. Aaltsje Alma (s.c. Kootstertille)

Sietse Vogt (V.V.T.)

Pier Schotanus (v.v. Buitenpost)

Jelco van Althuis (V.V.T.)

Categorie 2:

 

  1. Dandy Dijkstra (Be Quick Dokkum)
  2. Joey Postma (v.v. Buitenpost)

Maaike van der Zwaag (v.v. Buitenpost)

Categorie 3:

 

  1. Hessel Ellens (v.v. Buitenpost)
  2. Jente Venema (v.v. Harkema Opeinde)
  3. Jens Sangers (s.c. Kootstertille)

Dennis van Doorn (v.v. Harkema Opeinde

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button