HoofdnieuwsRegionaal

Aftrap Week van de Opvoeding Achtkarspelen

BUITENPOST – Wethouder Klaas Antuma van de gemeente Achtkarspelen heeft vanmorgen de ‘Tipkrant Positief Opvoeden’ uit gedeeld aan ouders op het schoolplein van obs it Skriuwboerd en peuterspeelzaal it Krobbehiem te Surhuisterveen. Alle peuterspeelzalen, basisscholen, kinderopvangorganisaties en consultatiebureaus in Achtkarspelen delen de Tipkrant uit aan ouders vandaag. Het uitdelen van de ‘Tipkrant Positief Opvoeden’ markeert de start van tal van activiteiten in Achtkarspelen in de Week van de Opvoeding.

 

Week van de Opvoeding in Achtkarspelen

Op dinsdagavond kunnen ouders met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar naar de positief opvoedingsavond. Kinderen die positief worden opgevoed ontwikkelen zich namelijk beter.

Op woensdagavond is er een bijeenkomst voor ouders van pubers: Leuke pubers!? Hoe overleef ik de puberteit van mijn kind.

Op donderdagavond is er een themabijeenkomst in Kootstertille; “Uit elkaar en hoe gaat het met de kinderen?”. Advocaat Bosch uit Buitenpost geeft informatie over alles wat je zoal tegenkomt als je uit elkaar gaat en er kinderen zijn. De pedagoog van de JGZ vertelt wat hierbij van belang is voor de kinderen. De Raad voor de Kinderbescherming vertelt over hun bemoeienis.

Op vrijdag 5 oktober is er een alleenstaande oudermiddag m/v met kinderopvang. De ervaring leert dat het leuk en leerzaam kan zijn elkaar te spreken. Daarom bieden wij deze middag 2 workshops. Kookworkshop Italiaans koken of een trendy breiworkshop. Voor professionele kinderopvang wordt gezorgd! Locatie: Brassery, Gemeentehuis in Buitenpost. Tijdstip 14.30 tot 16.30.

 

Meer informatie

Meer informatie over de activiteiten, tijdstippen en locaties vindt u op de website www.cjgachtkarspelen.nl. Daar kunt u ook de folder van de Week van de Opvoeding downloaden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via [email protected] of telefonisch via 06 513 945 30.

 

Vergeet u niet aan te melden

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan via [email protected] o.v.v. van de activiteit of telefonisch via 06 513 945 30.

 

Foto’s: B.L. Katsma

 

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button