Sport

Amarins van Zwol turnt naar zilver

SURHUISTERVEEN – In Surhuisterveen werden zaterdag 1 april de tweede plaatsingswedstrijden gehouden voor de meiden van wedstrijdgroep 2. Voor GVV Veenwouden deden er zeven meiden aan mee; Lisa Haveman, Selma Kalsbeek, Amarins van Zwol, Carina de Jong, Feline van der Wetering, Nikita van Kammen en Rowena van Slooten.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Lisa en Selma. Beide meiden turnen instap RF D4. Zij turnden een keurige wedstrijd en werden 12e en 16e.

In de tweede wedstrijd mocht Amarins van Zwol haar oefeningen laten zien aan de jury. Ze turnt pre instap 1 RF D5. Afgelopen week kreeg ze voor de eerste wedstrijd nog haar medaille voor de vierde plaats. Zaterdag was er wederom prijs voor Amarins. Ze turnde naar een tweede plek en mocht op het podium komen voor de zilveren medaille.
In de laatste wedstrijd zaten vier meiden van GVV. Bij de instap D3 deden Nikita van Kammen, Carina de Jong en Feline van de Wetering mee. De meiden turnden keurige oefenen en werden Carina 4e, Feline 5e en Nikita 6e. Rowena van Slooten zat in dezelfde ronde alleen komt zij uit in pre instap 2 RF D5 en werd 6e.

Er zal binnenkort bekend gemaakt worden welke meiden zich hebben geplaatst voor de Friese Kampioenschappen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button