HoofdnieuwsRegionaalSport

Anna en Irene zilver en Maxime brons bij niveau 9/10

HARKEMA – Op 23 maart 2013 werd de eerste plaatsing wedstrijd voor niveau 9-10 gehouden in Harkema. Hierbij deden 9 turnsters mee van SVK. In de ochtend werd het spits afgebeten door Jenny Merkes (pup 1, niv 9) en Anna Nuveld (jeugd 2, niv 10). Jenny heeft een goede wedstrijd geturnd, maar helaas kreeg ze bij het inturnen van de brug twee blaren. Ze heeft door gebikkeld en toch haar oefening geturnd tijdens de wedstrijd. Anna heeft een hele goede wedstrijd gedraaid en dat werd beloond met een zilveren medaille.

In de middag wedstrijd was het de beurt aan de pupillen 2 niveau 9, Marije Heidstra, Julia Lautenbach en Maxima Feenstra en de junioren niveau 10, Irene Zijlstra, Melissa Veenstra en Eline Postma. Julia scoorde goed op sprong en vloer. Helaas liet ze wat punten liggen bij de brug en de balk. Marije heel ook een goede wedstrijd gedraaid. Ook voor haar zijn er punten blijven liggen op de balk. Maxime had een topdag. Op alle vier toestellen hoge scores behaald, vooral op de brug en balk. Dit resulteerde in een bronzen medaille. Bij de junioren 10 ging het ook goed. Alle drie meiden turnden de toestellen zonder grote fouten. Voor Irene heeft dit een zilveren medaille opgeleverd.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan Sylvana van Rijszen. Sinds kort turnt zij bij SVK. Bij de balk had ze helaas twee vallen. De vloer en de sprong gingen goed. De brug kan bij de volgende wedstrijd ook hoger gescoord worden. Sylvana heeft het ook goed gedaan, helaas buiten het podium.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button