HoofdnieuwsRegionaal

APK volop in voorbereiding voor de Kollumerkatdagen 2014

KOLLUM – De leden van de stichting APK zijn al enkele maanden druk bezig met de  voorbereidingen van de 9e Kollumerkatdagen. Dit jaar begint de feestweek van Kollum op zaterdag 19 april en eindigt op de eerste koningsdag, zaterdag 26 april. Naast een aantal vaste onderdelen zijn er dit jaar ook weer een aantal nieuwe programmaonderdelen. Een gedeelte van de opening op 19 april zal vanuit de lucht plaatsvinden. Op 2e paasdag is er eier-zoeken voor de jeugd. Die dag is er ook een oriënteringsrit. Verder is er op dinsdagavond in en bij de feesttent een zeskamp. Het is de bedoeling, dat hier de sportverenigingen uit Kollum met een team  van 10 personen aan meedoen.

De hoofdprijs bedraagt 500 euro en daarmee kan  de clubkas worden gespekt. Sportclubs hebben het vaak financieel niet zo breed. Welnu hier is de kans om daar wat aan te doen. Opgeven kan  nog steeds via [email protected].

Op donderdagavond staat in de feesttent “Meastro” op het programma. Dit wordt verzorgd  i.s.m  de Kollumer brassband Wilhelmina.  Een aantal prominente “Kollumers” zal  daarin tijdens een optreden van de brassband het dirigeerstokje ter hand nemen. Dit is slechts een kleine greep uit het  programma van de Kollumerkatdagen 2014. Kortom er is eind april weer van alles te beleven in Kollum.

Meer informatie is te vinden op de site www.kollumerkat.nl.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button