HoofdnieuwsRegionaal

ARTchipel met FLITS-workshop in Zomer-Kunstkantoor Dokkum

DOKKUM – In het vervolg op de kunstmarkt in Dokkum van 1 september was het Kunstkantoor afgelopen weekend weer open. Zaterdag demonstreerde  Beatrice Kluivers haar werk-methode. Enthousiast werd door jong en oud geprobeerd een eigen druk te maken. Daarbij was er volop hulp van – en aanwijzing door de kunstenares. De beelden vertellen genoeg!

Het kunstkantoor blijft open. Ook komende weken de Artchipellers de deur van hun tweede  Zomer-KUNSTKANTOOR open om hun werk te tonen. De deelnemende kunstenaars zullen zelf  uw gastheer of gastvrouw zijn. Elke donderdagmiddag, vrijdagmiddag en –avond en zaterdagmiddag is het voormalige kantoorpand aan de Vleesmarkt open. Tot en met en het einde van de maand september is er bovendien iedere zaterdag een FLITS – workshop van een van de leden van Artchipel. 15 september Lidwien van der Sloot bewerkt papier op haar eigen wijze, 22 september verwerkt Hennie Dijk bloemwerk van Anemoon tot 2-dimensionale kunst en tenslotte gaat Trix de Waal zaterdag 29 september textiel be-en verwerken.

De openingstijden  zijn:

donderdag 13.00-17.30

vrijdag      13.00- 21.00

zaterdag 13.00-17.00

 

De andere deelnemende kunstenaars zijn Aafke  Holman, Thea Hoek, Ineke Ekkers, Nynke Runia, Gerhild van Rooy en Wouter Koek van Egmond.

 

Op de website van de groep: http://www.artchipel.nl kunt u meer lezen over de deelnemers en hun werk.

 

Eigen foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button