HoofdnieuwsRegionaalSport

Auto Beerda Midzomertoernooi verwelkomt padel in de 39e editie

KOLLUM – De Kollumer Tennis en Padel Club kondigt met trots de toevoeging van padel aan tijdens de 39e editie van het Auto Beerda Midzomertoernooi. Het toernooi, dat sinds 1982 een traditie is in Kollum, zal dit jaar naast tennis, voor het eerst ook padelwedstrijden omvatten. Met de recente realisering van twee padelbanen in Kollum, kunnen deelnemers nu kiezen uit tennis of padel.

Het toernooi zal worden gehouden in de week van 19 t/m 24 juni 2023 op het park aan de Adje Lambertszlaan 1 te Kollum. Het Auto Beerda Midzomertoernooi staat bekend om zijn gezellige sfeer, sportieve uitdagingen en deelname van enthousiaste spelers van alle niveaus. De organisatoren zullen proberen om de spelers zoveel mogelijk in poules in te delen, zodat er voor een ieder meerdere wedstrijden te spelen zijn.

Padel is de snelst groeiende sport in Nederland, die elementen van tennis en squash combineert. Met de toevoeging van padel aan het Auto Beerda Midzomertoernooi wil de Kollumer Tennis en Padel Club zowel tennisliefhebbers als nieuwe padelspelers de kans geven om deel te nemen en hun sportieve vaardigheden te tonen.

“We zijn erg enthousiast om padel op te nemen als onderdeel van ons toernooi dit jaar”, zegt Dennis Gaasendam, voorzitter van de Kollumer Tennis en Padel Club. “Padel is een dynamische sport die zowel beginners als ervaren spelers aanspreekt. We willen graag een platform bieden waar spelers van alle niveaus kunnen genieten van de sport en nieuwe mensen kunnen ontmoeten. Tevens willen we het toernooi aantrekkelijker maken voor een breder publiek. We zijn verheugd om nieuwe deelnemers te verwelkomen en kijken uit naar een succesvolle 39e editie”.

De inschrijving voor het Auto Beerda Midzomertoernooi is nu geopend en sluit op 1 juni 2023. Spelers worden aangemoedigd om zich tijdig in te schrijven via de website: toernooi.nl . Voor tennis kan er ingeschreven worden voor de volgende onderdelen: HE / DE / HD / DD / GD 4, 5, 6, 6 30+, 7, 7 30+, 8. Voor padel zijn de volgende toernooionderdelen beschikbaar: P100 HD / DD; 4, 5, 6, 7 HD / DD / GD; 8, 9 D.

Over de Kollumer Tennis en Padel Club
De Kollumer Tennis en Padel Club is een bloeiende sportvereniging gevestigd in Kollum, opgericht in 1921, die zich richt op het bevorderen van de tennissport en de populaire opkomende sport padel. Met de recente toevoeging van padelbanen biedt de club nu zowel tennis- als padelmogelijkheden voor enthousiaste spelers van alle niveaus. De Kollumer Tennis en Padel Club organiseert jaarlijks verschillende evenementen en toernooien, waaronder het bekende Auto Beerda Midzomertoernooi. Voor meer informatie over de club kunt u terecht op www.ktckollum.nl.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button