112HoofdnieuwsRegionaal

Auto na aanrijding tegen gevel Harkema

Harkema – Bij een aanrijding op de Betonwei (N369) is vrijdagavond een auto, die bestuurd werd door een 38-jarige inwoonster van kootstertille, tegen een gevel van een woning gebotst

De vrouw kwam door nog onbekende oorzaak met haar auto op de verkeerde weghelft terecht. Een tegemoetkomende bestelwagen, die bestuurd werd door een 27-jarige inwoner van Buitenpost, kon de auto maar net ontwijken. Om een aanrijding te voorkomen weken beide voertuigen uit naar links. De personenwagen belandde via de ventweg, een tuin tegen de voorgevel gevel van een woning.

De vrouw raakte daarbij licht gewond en werd ter plekke door de verpleegkundige van een ambulance behandeld. De Buitenposter kwam met de schrik vrij. Uit onderzoek bleek dat het rijbewijs van de vrouw ongeldig was verklaard en dat haar auto onverzekerd was. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. De Betonwei en de ventweg werden enige tijd volledig afgesloten. De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Foto’s Geurt. P. Maassen van den Brink

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button