112HoofdnieuwsRegionaal

Auto over de kop en twee gewonden in Harkema

HARKEMA – Bij een ongeval op de kruising van de Nijebuorren en de Nijkamp in Harkema zijn dinsdagochtend twee mensen gewond geraakt. Een postbesteller uit Hurdegaryp reed met zijn bestelwagen over de Nijkamp. Hij werd over het hoofd gezien door de bestuurder van een personenwagen uit Twijzelerheide.

Door de aanrijding belandde de bestelwagen via de zijkant op het dak. Het brandweerkorps uit Surhuisterveen en een ambulance werden, evenals de politie, door de meldkamer op pad gestuurd om hulp te bieden bij de aanrijding. Ter plaatse bleek dat de bestuurders en inzittende al uit hun voertuig waren. De bestuurder van de bestelwagen zat achter zijn voertuig en werd later door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten.

Bij controle door het ambulancepersoneel bleek ook een inziitende dochter van de man uit Twijzelerheide gewond te zijn geraakt. Ook voor haar kwam er een ambulance. Na onderzoek van de Ongevallendienst konden beide voertuigen door Van Kammen uit Surhuisterveen worden geborgen.

Door het ongeval en de afhandeling ervan raakte het kruispunt gestremd.

Foto’s   Geurt. P. Maassen van den Brink  

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button