HoofdnieuwsRegionaal

Autoland van den Brug levert nieuwe lesauto aan Autorijschool Goeree

BUITENPOST – Op de foto overhandigt Jogchum Sipma van Autoland van den Brug te Buitenpost de sleutels van de gloednieuwe lesauto aan rij-instructeur Yke Geert Agema van Autorijschool Goeree. Het betreft hier een nieuwe Volkswagen Golf 7 Highline. Autorijschool Goeree is hiermee de eerste rijschool van Noordoost Friesland die met dit nieuwe type Golf gaat lesgeven.

Sinds 1960 kocht de oprichter van Goeree’s Autorijschool Geert Johannes Goeree al Volkswagen Kevers voor zijn autorijschool bij de toenmalige autodealer Rint van der Meulen te Buitenpost. Nu Autoland van den Brug. Het mag gezegd worden dat Autorijschool Goeree al meer dan vijftig jaar een goede relatie onderhoud met de Volkswagen dealer uit Buitenpost. Net zoals Goeree gaat van den Brug voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering.

Autoland van den Brug:
De Van den Brug Groep is al sinds 1923 actief in de automobielbranche. Ze staan voor kwaliteit en een optimale dienstverlening. De bedrijfsdoelstelling gaat verder dan sales en service alleen.
Autoland van den Brug is officieel sales en servicedealer van Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Volkswagen Bedrijfswagens en Suzuki. Er zijn vestigingen in Drachten, Heerenveen, Oosterwolde, Franeker, Buitenpost, Sneek en Nijehaske. De kernactiviteiten van de autobedrijven zijn de verkoop van nieuwe auto’s, occasions, het uitvoeren van onderhoud en reparaties en de levering van onderdelen en accessoires. Met al deze disciplines onder één dak kan Autoland van den Brug optimale oplossingen bieden voor alle mogelijke mobiliteitsvraagstukken. De aanpak van Autoland van den Brug is gericht op persoonlijk contact, met veel oog voor detail en aandacht voor specifieke wensen van de klant. Elke dag staan onze medewerkers klaar om dat te bewijzen.

Aanbieding:
Autorijschool Goeree bestaat dit jaar al meer dan 53 jaar! Naast een nieuwe lesauto, komt er binnenkort ook een nieuwe website van de rijschool. Om dit alles te vieren, komen we met deze aanbieding!

De eerste 5 lessen voor € 170, –
*deze actie loopt t/m 1 juni 2013

Aanbieding Autoland van den Brug:
APK voor elk automerk: €19,-
Voor meer aanbiedingen kijkt u op:
www.vandenbrugvoordeel.nl

Links:
www.autorijschoolgoeree.nl
www.vandenbrug.nl

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button