HoofdnieuwsRegionaal

Autopoetsen op locatie kan vanaf heden bij Autopoetsbedrijf Clean & Shine

KOLLUM – Vanaf heden kan Mobiel Autopoetsbedrijf Clean & Shine zorgen voor een totale make-over van personen- en bedrijfsauto’s voor zowel particulieren als bedrijven in Noord-Oost Friesland. Een uitstekende poetsbehandeling van een nieuwe of gebruikte auto op locatie.    

“Mijn passie voor auto’s heb ik al vanaf jongs af aan. Als bijbaan was ik altijd werkzaam in een autobedrijf waar ik veel auto’s heb gepoetst. Na het afronden van mijn studie en eerst een paar jaar in loondienst te hebben gewerkt vond ik het tijd worden om mijn passie uit te bouwen en voor mijzelf te beginnen. Met mijn volledig, nieuw ingerichte aanhangwagen ben ik van alle gemakken voorzien”. Aldus Jan Wijnstra.

Uw auto krijgt bij Clean & Shine een totale schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten. Deze wordt gewassen, gepolijst en in de wax gezet. U kunt kiezen uit een totaalpakket voor de reiniging van uw gehele auto of voor de afzonderlijke pakketten voor het exterieur of juist uw interieur. Het interieur wordt perfect gereinigd en mogelijke vlekken op de bekleding worden verwijderd. Voor het behoud van uw voertuig is niet alleen het technisch onderhoud van belang maar ook de lak heeft onderhoud nodig. De weersinvloeden op de laklaag zijn niet gering.

De slogan van het Mobiel Autopoetsbedrijf  is: “Onderhoud is behoud”.

Door de kleinschaligheid van het poetsbedrijf krijgt je als klant nog de aandacht waar je recht op hebt tegen een betaalbare prijs! De auto’s worden op locatie gepoetst. Dit bespaart u tijd en moeite!

Bel voor een afspraak, Jan Wijnstra, M. 06 – 23 42 66 63.

 

Foto’s: www.fotobukro.nl

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button