OndernemendSport

Balanza Beweegcentrum in Kollum gekozen tot beste sportschool van provincie Friesland

KOLLUM – Balanza Beweegcentrum in Kollum is gekozen tot beste sportschool van de provincie Friesland.

Het Balanza Beweegcentrum is een centrum in Kollum waarin meerdere groepen mensen bij elkaar komen om te werken aan gezonde leefstijl, waaronder een grote groep mensen die aan fitness doet. Daarnaast hebben is er een uitgebreid aanbod van groepslessen en kun je onder begeleiding van fysiotherapeuten, diëtisten en leefstijlcoaches aan de slag met een gezonde leefstijl. “We vinden het super leuk om voor de regio Kollum en omstreken leuke nieuwe sportactiviteiten te bedenken!

Balanza bestaat een jaar en het leek de Beweegcentrum leuk mee te doen aan de Dutch Fitness Awards waarin gestemd kan worden voor de beste fitnessclub van de gemeente en van de provincie Friesland, gewoon om te kijken waar Balanza Beweegcentrum staat.

Een maand lang kon er online gestemd worden, de uitslag heeft Balanza enorm verrast. Balanza heeft 3 prijzen gewonnen want naast de hoogst genoteerde in de gemeente Noard-East-Fryslan te zijn, hebben ze ook de prijs voor de beste sportschool in de provincie Friesland gewonnen en zijn ze de sportschool die het hoogst gewaardeerd is door de stemmers. “We zijn ontzettend trots en blij met dit resultaat en hadden nooit verwacht dat we het zo goed zouden doen! Hoe kan het nou dat een relatief kleine sportschool uit Kollum de beste in de provincie is? Ik denk dat ik daar het antwoord wel op heb, aldus eigenaar Tsjitsjo Vlieger.

Bij ons zijn veel leden echt actief betrokken bij het Beweegcentrum en wij doen er alles aan om dit zo hoog mogelijk te houden. Als iemand 3 weken niet bij ons is geweest, zoeken we contact. Wat is de reden dat je niet komt sporten? Is er iets wat we kunnen doen? Heb je een motivatie dip? Is er iets anders aan de hand? Vaak zien we dat ze daarna weer actief worden en de terug komen in de sportschool. We zijn een grote familie en hier zorgen we goed voor.

We zijn dus enorm blij met dit compliment en we danken iedereen die op ons gestemd heeft. Iedereen die geïnteresseerd is naar hoe het er bij ons binnen uitziet nodigen wij van harte uit voor een kop koffie en om kennis te maken met het Balanza Beweegcentrum.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button