HoofdnieuwsRegionaal

Bedrijfsbezoek college aan Uitterdijk Hout- en Staalbouw en het bedrijfsverzamelgebouw Munnekezijl

KOLLUM – Op dinsdag 23 april 2013 brengt het college van Kollumerland c.a.  een bezoek aan ‘Uitterdijk Hout- en Staalbouw’ in Kollum en ‘bedrijfsverzamelgebouw’ in Munnekezijl. Het college bezoekt periodiek bedrijven in de gemeente om op die manier kennis te maken met de eigenaren en de wijze van bedrijfsvoering.

Uitterdijk Hout- en Staalbouw
Uitterdijk is een specialist in de fabricage van gebouwen voor de meest uiteenlopende doeleinden. Uitterdijk is groot geworden door klein te blijven. Het college bezoekt Uitterdijk Hout- en Staalbouw in Kollum op 23 april om 13:00 uur. Voor meer informatie over het bedrijf, zie op www.uitterdijk.nl.

Bedrijfsverzamelgebouw Munnekezijl
Zeilmakerij Brouwers:
fabriceren verschillende soorten zeilen en zijn actief in de sectoren recreatie, agrarisch en industrie en transport.

Mechanisatie bedrijf Oldenhuis Export: bestaat sinds 1996. De hoofdactiviteit bestaat uit landbouwmechanisatie en de export van nieuwe en gebruikte landbouwmachines over de hele wereld.

Loonbedrijf Geertsema v.o.f.: is gespecialiseerd in de dienstverlening voor veehouders en akkerbouwers. Hiernaast wordt er gewerkt voor gemeenten en particulieren.

Op dinsdag 23 april om 14:00 uur brengt het college een bezoek aan het bedrijfsverzamelgebouw Munnekezijl.
Zie voor meer informatie over deze bedrijven op de verschillende websites: www.zeilmakerijbrouwers.nl, www.oldenhuisexport.nl en www.loonbedrijfgeertsema.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button