Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Bedrijvenbezoek VVD Kollumerland

OUDWOUDE/WESTERGEEST – Op woensdagavond 20 mei bezochten de leden van de VVD Kollumerland twee prachtige bedrijven in onze gemeente. Als eerste brachten het bestuur, fractie en leden een bezoek aan het bedrijf van Foeke Dijkstra uit Oudwoude. Een ondernemend bedrijf, dat tal van diensten en producten aanbiedt op het gebied van ongedierte beheersing, glas- en gevelreiniging en bedrijfshygiëne. De leden waren onder de indruk van de snelle groei die dit bedrijf heeft doorgemaakt.

Het volgende bezoek was aan Woonwinkel de Bonte Hont in Westergeest. Meubels op maat daar draait het om bij dit bedrijf. In deze bijzondere woonwinkel en meubelmakerij vindt je meubelstukken die je nergens anders vindt. Niet alleen voor tafels en kasten maar ook banken, fauteuils en stoelen worden op maat gemaakt. De woonwinkel bedient niet alleen de particuliere klant maar ook bedrijven. Eigenaar Menno van der Weg houdt zich niet alleen bezig met hout, ook ijzerbewerking behoort tot zijn kwaliteiten. Zo heeft de Bonte Hont ook een bijdrage geleverd aan de Monumentenroute in Kollum.

Twee bevlogen jonge ondernemers waar we als gemeente trots op kunnen zijn. De leden kijken terug op een interessante avond. Het waren leerzame bezoeken, bedrijfsleven en politiek dienen elkaar te versterken om de lokale economie naar een hoger plan te tillen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button