HoofdnieuwsRegionaal

Belastingspreekuren in de Bibliotheek

DOKKUM – Wie een vraag heeft over het aanvragen van kwijtscheldingen of het doen van een belastingaangifte kan in april terecht bij de belastingspreekuren in bibliotheken in Kollum, Dokkum en Buitenpost.

Voor 1 mei moet het weer ingevuld zijn: de belastingaangifte. En hoewel de Belastingdienst het probeert zo makkelijk mogelijk te maken, is het niet voor iedereen even eenvoudig om de belastingzaken online te regelen. Wie vragen heeft over toeslagen, kwijtschelding of andere zaken, kan daarmee terecht bij het Belastingspreekuur in de Bibliotheek. Na aanmelding hebben belangstellenden recht op 15 minuten gratis professioneel advies. De belastingspreekuren worden verzorgd door geschoolde, ervaren, betrouwbare ondersteuners.

 Spreekuren in Kollum, Dokkum en Buitenpost

De spreekuren zijn in Bibliotheek Kollum op woensdag 11 april, in Bibliotheek Dokkum op maandag 16 april en in Bibliotheek Buitenpost op donderdag 19 april. Vragen over of aanmelden voor het belastingspreekuur kan in de bibliotheek of op ontdekdebieb.nl.

Gratis computers en internet gebruiken

Wie geen vragen heeft, maar ook geen computer of internet kan in de Bibliotheek gratis gebruik maken van computers, internet en een printer voor het doen van de belastingzaken. De bibliotheek heeft daarvoor een snelle en veilige internetverbinding.

Dit kan u ook interesseren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button