HoofdnieuwsRegionaal

Benefietavond levert ruim vijfhonderd euro op voor het Pinksterfeest Veenklooster

KOLLUMERZWAAG – Vrijdagavond 19 februari 2016 organiseerde het Pinksterfeest Veenklooster een stamppotbuffet in Het Lichtpunt te Kollumerzwaag. Tegen een kleine vergoeding konden de gasten genieten van verschillende soorten stamppotten. Het buffet werd belangeloos bereid door Madeliefste Catering uit Kollumerzwaag en het vlees werd gratis geleverd door Slagerij Dantuma uit De Westereen.  De avond bracht daarmee € 530,00 voor het Pinksterfeest.

Met de opbrengst van het buffet wordt de 44e editie van het Pinksterfeest Veenklooster medegefinancierd. Vrijdagochtend begon een groep van acht vrijwilligers met het schillen van aardappelen. Om 17:00 uur stond de koffie al klaar voor de eerste bezoekers. Na het stamppotbuffet werd de avond met samenzang afgesloten.

 

Het Pinksterfeest vindt ieder jaar plaats in de bossen van Veenklooster. Het thema is dit jaar Gelukszoekers. Om het feest mogelijk te maken, is de organisatie geheel afhankelijk van giften van kerken, bedrijven en particulieren. Om een financiële bijdrage aan de stichting te leveren, kunt u eenmalig een gift overmaken naar IBAN-nummer NL57 RABO 0333 3340 00 t.n.v. Stichting Zendingsfeesten Veenklooster. Voor meer informatie, gaat u naar www.pinksterfeest.com.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button