112HoofdnieuwsRegionaal

Beveiliger gestoken bij dorpsfeest in Gerkesklooster

GERKESKLOOSTER – Twee mannen van 18-jaar zijn zaterdagavond aangehouden op de feestavond in Gerkesklooster. Ze konden zich niet gedragen en veroorzaakten dusdanig veel overlast dat de beveiliging moest ingrijpen.

Een 18-jarige inwoner van de gemeente Westerkwartier maakte  op een gegeven moment een stekende beweging naar een beveiliger, die met een voorwerp werd geraakt en een lichte verwonding opliep. Er werd een mes aangetroffen bij de man. Hij is aangehouden op verdenking van poging zware mishandeling.
Ook na komst van de politie bleef het nog even onrustig op het feestterrein. Een 18-jarige inwoner van de gemeente Achtkarspelen maakte beledigende opmerkingen en werd gevorderd om weg te gaan. Toen hij dat weigerde werd ook hij aangehouden. Met een proces-verbaal ter zake het niet voldoen aan een bevel of vordering werd hij later in de nacht weer naar huis gestuurd.
De politie zoekt getuigen van het incident met de beveiliging. Heb jij het gezien of er iets over gehoord dat voor de politie van belang kan zijn, neem dan contact op via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Back to top button