Regionaal

Bibliotheek Dokkum start met Walk & Talk voor werkzoekenden

DOKKUM – In het najaar start in Bibliotheek Dokkum Walk & Talk: een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Wilt u van werk veranderen, een ander vak uitoefenen of bent u op zoek naar inspiratie voor het vervolg van uw loopbaan, kom dan naar Walk & Talk. Praat met andere werkzoekenden, breid uw netwerk uit en stel vragen aan elkaar en aan de gastsprekers.

Wanneer je op zoek bent naar (ander) werk, dan kun je daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden en vindt het hele jaar door plaats op elke tweede dinsdag van de maand in Bibliotheek Dokkum. De eerste bijeenkomst is op 12 september. Binnenlopen kan tussen 10.00 en 12.00 uur. De eerste 10 deelnemers aan Walk & Talk krijgen een gratis kennismakingsabonnement aangeboden door Bibliotheek Noord Fryslân. Tijdens de eerste Walk & Talk is Randstad aanwezig om een CV-check te doen. De deelname is, evenals koffie en thee, gratis.

Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst geeft de Bibliotheek werkzoekenden een kans om op een hele laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Tijdens elke Walk & Talk krijgen deelnemers praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een goed CV, (via LinkedIn) solliciteren en netwerken. Deelnemers kunnen ook luisteren naar de ervaringen van oud-deelnemers. Er worden regelmatig gastsprekers uitgenodigd, maar bovenal leren de deelnemers van elkaar.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button