Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Binnenkort gratis proefles weerbaarheidstraining Rots en Water In Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – Kindercoachpraktijk Bongels verzorgt op 29 januari 2014 om 14:00 uur een proefles weerbaarheidstraining Rots en Water in de De Trije Doarpen te Kollumerzwaag. De proefles is voor jongens en meiden vanaf 10 jaar. Tijdens de proefles mogen ook ouders/verzorgers deelnemen aan de training. Opgave kan d.m.v. het sturen van een mailtje naar [email protected].

De Rots en Water training is bedoeld voor jongens en meiden die:
– steviger in hun schoenen willen staan
– zelfverzekerder willen zijn
– hun grenzen willen leren kennen en aangeven
– zich meer willen kunnen inleven in een ander
– zich bewust willen worden van wat ze uitstralen – hun eigen gedrag beter willen leren sturen en leren beheersen – respect willen ontwikkelen voor zichzelf en de ander.
Het doel van de Rots en Water training is o.a. het vergroten van het lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Het geloven in eigen kracht wordt versterkt waarbij ook het ontdekken van eigen kwaliteiten en leermomenten worden ontwikkeld. De training leert jongens en meiden weerbaarder met lastige sociale situaties, groepsdruk en pesterijen om te gaan.
Rots en water is een fysieke training, zorg dus voor makkelijk zittende kleding tijdens de proefles, tijdens de training oefenen we op blote voeten.
Zie voor meer informatie over de training: www.rotsenwater.nl

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button