HoofdnieuwsRegionaal

Bod Achtkarspelen op kavels Vierstromenland Surhuisterveen geaccepteerd

SURHUISTERVEEN – De gemeente Achtkarspelen heeft via een veiling 13 woningbouwkavels in het plan Vierstromenland in Surhuisterveen gekocht. Door de verkoop van deze kavels nu in eigen hand te nemen, hoopt de gemeente dat de afronding van de 1e fase van het plan in een versnelling komt.

De gemeente bood € 559.020 op de 13 woningbouwkavels met een oppervlakte van 6.136 m2. Achtkarspelen verwacht dit najaar te starten met de uitgifte van de kavels. De wijze van uitgifte en verkoopvoorwaarden zijn op dit moment nog niet bekend. Belangstellenden kunnen zich (vrijblijvend) inschrijven via [email protected]. Nadere informatie volgt via de website van de gemeente Achtkarspelen en de informatiepagina in Weekblad Actief.

De kavels van projectontwikkelaar Megahome in Almelo zijn in opdracht van de Rabobank geveild. De ontwikkeling van het plan Vierstromenland ligt al enkele jaren stil. Vorig jaar kocht bouwbedrijf U Veenstra uit Harkema al 17 bouwkavels via een veiling. Inmiddels is het bouwbedrijf gestart met de bouw van de eerste woningen.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button