HoofdnieuwsRegionaal

Bodemvondstendag op zaterdag 21 februari 2015 in het IJstijdenmuseum te Buitenpost.

BUITENPOST – Op 21 februari houden we weer onze bodemvondstendag van 10.00-16.00 uur, ditmaal in het IJstijdenmuseum zelf. Er zullen weer verschillende deskundigen aanwezig zijn op het gebied van munten, metalen voorwerpen, aardewerk, fossielen, zwerfstenen en stenen werktuigen en artefacten.

Er zijn een tweetal stands met zwerfstenen, waar u uw vondsten kunt laten zien en laten beoordelen.   Ook zullen er weer een aantal stands zijn van detector amateurs, die hun bijzondere of interessante vondsten laten zien en u kunnen vertellen over hun hobby.

Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom met hun vondsten, maar moeten wel in gezelschap  van een volwassene zijn. Het is de bedoeling bijzondere of interessante vondsten van bezoekers te fotograferen  en bijvoorbeeld op faceboek te zetten.

De bodemvondstendag was in de voorgaande jaren altijd een succes met leuke en interessante vondsten van bezoekers. Wij verwachten dat dat deze keer weer het geval zijn, maar nu in het bijzondere IJstijdenmuseum met zijn stenen werktuigen, replica’s, fossielen, mineralen en zwerfstenen. Wij heten u van harte welkom op zaterdag 21 februari.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button