HoofdnieuwsRegionaal

Boeiende discussies: Politiek Café Kollumerland

KOLLUM – CDA Kollumerland heeft in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een “Politiek Café” georganiseerd. Afgelopen woensdag heeft de eerste editie plaatsgevonden in De Paradiso bar te Kollum. Er was een mooie toestroom van jongeren uit Kollum, maar ook een aantal zittende raadsleden uit de gemeente. Voordat het debat van start ging werd iedereen welkom geheten door wethouder Lieuwe Bijleveld.

Het politieke café bevatte in de eerste helft van de avond een jongerendebat en na de pauze werden ook het publiek gevraagd om mee te gaan in de discussies. Aan de hand van een viertal stellingen was er uitgebreid gelegeheid om met elkaar in discussie te gaan. Na afloop van het debat is een deskundige jury in overleg gegaan om de winnaar van de wisselbeker te bepalen. De winnaar van het jongerendebat was Aalse Hansma uit Kollum.

Op woensdag 5 maart vindt de tweede editie van het politieke café plaats. U bent van harte welkom, de koffie en thee staat voor u klaar. Woensdag 5 maart vanaf 20:00 uur, Café Prins te Kollumerzwaag. We zien u graag.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button