HoofdnieuwsRegionaal

Breed les- en cursusaanbod de Wâldsang

BUITENPOST – Op 1 september starten de lessen van cultuurcentrum de Wâldsang. Op de website www.cultuurcentrumdewaldsang.nl doen tal van bevoegde docenten hun aanbod in muzieklessen en meer. . . . .

Voor iedereen, van jong tot oud, die zin heeft in het bespelen van een muziekinstrument is er volop keuze binnen de diverse instrumentgroepen: houten en koperen blaasinstrumenten, slagwerk, snaarinstrumenten, toetsinstrumenten en zang. Daarbij zijn er volop mogelijkheden om te kiezen uit verschillende les vormen en om samen te spelen in ensembles, koren en bands. Van klassieke werken tot de nieuwste hits!

Om een brede groep cursisten te bereiken worden ook cursussen en projecten aangeboden aan basisscholen. Ook zullen docenten uit andere kunstdisciplines cursussen gaan aanbieden via het cultuurcentrum. Zo start er komend najaar een cursus danstheater voor kinderen.

Alle lessen worden gegeven in een groot aantal leslocaties in de regio. Op de website www.cultuurcentrumdewaldsang.nl kunnen belangstellenden zien welke docent waar en wanneer les geeft. Inschrijven kan vervolgens via het inschrijfformulier bij de docent van zijn/haar keuze.

Schrijver dezes droomt er al jaren van om nog eens een fraaie solo weg te geven. Ik ga me geloof ik maar gauw inschrijven….!

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button