HoofdnieuwsRegionaalSport

Brons voor acroduo Wardy

URETERP – Zaterdag 9 februari deden 7 acroteams van Wardy Kollum mee aan de 3e plaatsingswedstrijd acrogym in Ureterp. In de ochtendwedstrijd kwamen 3 duo’s in actie in de D-lijn. Linda Bontekoe en Lemmy van der Zee kregen te maken met een afgekeurd element en eindigden daardoor op een 8e plaats. Annika Bontekoe en Maxine Breider lieten een uitstekende oefening zien, maar hadden helaas een tijdsfout in een balanselement. Zij eindigden op een 6e plaats. Annet de Boer en Femke Sijpersma lieten artistiek een mooie oefening zien. Bij een tempo-element ging dit team bijna de mist in wat de nodige punten heeft gekost, maar eindigden toch nog op een mooie 5e plaats.

Iris Bontekoe en Mirjanna Damstra namen deel bij de senioren duo’s E-lijn wat een zeer groot deelnemersveld kent. Dit team heeft een mooie oefening laten zien, maar door een tijdsfout was een top-10 klassering niet meer haalbaar. In dezelfde categorie kwamen ook Afrida Zijlstra en Renate Talstra in actie.

Dit duo begon zeer sterk en liet een prachtige oefening zien. Helaas kregen zij ook te maken met een afgekeurd tempo-element waardoor een verdiende podiumplaats verloren ging. Hennie Hoekstra, Ida de Vries en Anne Meike Terpstra behaalden zowel artistiek als technisch mooie cijfers. Jammer genoeg hielden zij 2 elementen te kort aan, wat een aftrek van 0,60 punten opleverde.Hierdoor eindigden zij op een 9e plaats. Het laatste deelnemende team van Wardy was het jonge instap duo Jellyne Nicolai en Nynke Dam. Zij lieten een mooie dans zien met goed uitgevoerde elementen en behaalden daarmee heel knap het brons.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button