HoofdnieuwsRegionaal

Burendag in Kollum

KOLLUM –  Zaterdag 27 september werd de landelijke Burendag georganiseerd, mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. In meerdere straten in Kollum zoals de Ermeline en Grimbeert/Cantaart en de Waterlelie waren de bewoners al vroeg bezig met de voorbereidingen van deze Burendag.

In Kollum- Zuid aan de Waterlelie was een kleine rommelmarkt waar de gezelligheid voorop stond .

Voor de bewoners van de Ermeline stond er vanmorgen een heerlijk ontbijt en koffie of thee klaar, na dit te hebben genuttigd werd er met het klussen begonnen. Voor de kinderen stond er een leuke krijtwedstrijd op het programma waar leuke prijsjes mee waren te winnen. Onder leiding van de Klusman Kor werden twee nieuwe bankjes bij de speeltuin geplaatst en de speeltoestellen werden schoongemaakt door de dames. Ook werd de rubberen tegels opnieuw gelegd.

Aan de Grimbeert/Cantaart was men vrijdagavond al begonnen met het verwijderen van een klimrek en hebben daar voor in plaats een korfbalpaal geplaatst in de speeltuin.’s Middags werd er verder gegaan met een programma voor de kinderen, zij konden cupcakes maken en een rioolbuis verven.

 

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button